Bezorgservice – Apotheek Alkemade – Roelofarendsveen

Nieuw bij apotheek Alkemade: 24/7 uw medicijnen afhalen uit de medicijnautomaat

De medicijnautomaat is een service waarmee u zelf uw medicijnen eenvoudig en op elk gewenst tijdstip kunt ophalen, zonder tussenkomst van één van onze apotheekmedewerkers.

De medicijnautomaat staat op dit moment alleen bij Apotheek Alkemade. Cliënten van Apotheek Waterryck kunnen uiteraard ook gebruik maken van deze service. Meldt u aan op de website of bij de balie van de apotheek.

Online uw herhaalmedicatie aanvragen?

Met MijnGezondheid.net kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week online uw zorgzaken regelen bij uw  apotheek. Via het portaal kunt u onder andere uw medicijnoverzicht in zien, uw medicatie herhalen en online een vraag stellen of een e-consult aanvragen.

Met de bijbehorende MedGemak-app regelt u alles gemakkelijk op uw  telefoon en tablet. Aanmelden gaat zeer eenvoudig met uw DigiD.

Meld u hieraan:

MijnGezondheid.net

Voor uitleg over MijnGezondheid.net klikt u hier

Voor uitleg over het vervolgens in gebruik nemen van de Medgemak app klikt u hier

Maakt u op dit moment gebruik van de "Mijn Medicijnen app" dan verzoeken wij u vriendelijk over te stappen op het nieuwe portaal. Vanaf januari 2022 werkt de oude app niet meer.

Bezorgservice

Wij bezorgen graag uw medicatie bij u thuis. Tegenwoordig is dit steeds gebruikelijker en voor ons geen probleem. Geef het aan bij uw huisarts of stuur een verzoek naar ons per mail. Geef hierbij aan of het een eenmalig verzoek is of dat u graag uw medicatie permanent bezorgd krijgt.

Medicijnen horen ter hand te worden gesteld. Dat betekent dat u thuis dient te zijn als wij uw medicatie bezorgen. Wij brengen u graag per mail  op de hoogte wanneer wij komen. Hiervoor hebben wij uw email adres nodig. Dit kunt u mailen naar info@apotheek-alkemade.nl. Vermeld daarbij uw naam en geboortedatum, zodat wij de email aan de juiste persoon koppelen.

Wilt u dat wij uw medicatie, indien het past, in de brievenbus bezorgen dan hebben wij daar uw schriftelijke toestemming voor nodig. Onze bezorger heeft hiervoor een aanmeldformulier bij zich.  Via het aanmeldformulier kunt u toestemming geven uw medicatie bij uw buren achter te laten of in de brievenbus te bezorgen. Vraag ernaar en vul hem in!

Maar wellicht is het voor u nog handiger de medicatie op te halen uit de afhaalautomaat bij apotheek Alkemade. Deze is 24/7 bereikbaar. Meld u aan via het formulier op deze website onder het tabblad “meer”.